Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 16 oktober 2012

Den första snön

Vaknade till vääääärldens ösregn. Senare övergick eländet till stora vita snöflingor, modell XXL, så pass att jag fick sopa bilen när jag skulle åka o träna. Vad jag tycker om det vet ni redan, så jag ska bespara er mina svordomar! Börjar få ångest över att vinterdäcken måste på, samma dilemma som vanligt, vem vill hjälpa mig med det? Suck...
Hur som helst... For alltså o tränade på friskvårdstimmen, och när jag stod där på crosstrainern kom han som är instruktör fram och gav mig en handduk med Actics logga på helt plötsligt. "För att du tränar minst två gånger i veckan" sa han. Jaha, vad trevligt med lite uppmuntran! Då kände jag mig extra stolt och nöjd med mig själv att jag faktiskt gör det! Till och med idag, fast jag fick sopa bilen från snö för att ta mig iväg!
Sen hem o laga middag, och sen har jag varit på föräldrarådsmöte på jobbet. Barnen var hos Ann under tiden. Nu ska jag sova, och hoppas på bättre väder i morgon!

Inga kommentarer: