Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 11 oktober 2012

Mms från syrran...


Den här bilden kom i ett mms från min syster. Det stod "Snart är det freeeeedag!"

Hahahahaha, som synes så ser vi inte så normala ut, och det är vi kanske inte heller. Det här var nog i vintras tror jag när vi gjorde oss vackra med ansiktsmask och en aning spex. Tycker att bilden passar bra nu när det snart är Halloween...;-)

Sen jag kom hem från jobbet har jag varit på affären och handlat inför helgen. För i morgon kommer ju BÅDA mina galna systrar. Det kan inte bli annat än en gaaaalet rolig helg!!! Längtar, längtar, längtar!!!! Det finns nog inga människor på jorden som kan få mig på bättre humör än dom, har inte tråkigt en sekund. Den här helgen har varit inplanerad sen jättelänge, minns att vi tyckte det kändes som en evighet kvar när vi bokade in den, men nu är den äntligen här! Sen nästa helg så kommer ju Madde IGEN, för då ska hon och jag ut på andra spännande upptåg, men det får ni höra om då....;-)

Inga kommentarer: