Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 25 maj 2015

Hallucinationer!

Edvin gick och lade sig vid tio igår kväll och hade somnat vid tolv. Jag gick till jobbet som vanligt i morse och har ringt hem flera gånger under dagen för jag ville höra hur han mådde idag. Fick dock inget svar på någon av telefonerna. Klockan fyra (!) ringde han mig och då hade han precis vaknat!!! Snacka om lång-sovning! Förstod såklart att han inte var pigg. Han hade tagit Ipren och hade "bara" 39,1 när jag kom hem, men då berättade han att det hade varit så obehagligt när han vaknade för det hade känts som att sängen svävade i rummet och han mindes inte hur han kommit till toaletten...! Han hallucinerade alltså! Stackars min lill-plutt! Det känns olustigt att han ska vara ensam hemma i det skicket så i morgon åker jag till vårdcentralen med honom och hoppas att jag får ett intyg för att kunna vabba. Och om inte så får jag sjukskriva mig själv för att få vara hemma med honom, det tipsade sköterskan på 1177 om...men hon trodde att jag skulle få ett intyg utan  problem. 
Jag for på Willys efter middagen och fyllde på Alvedon/Iprenförrådet. Köpte även glass för att "kyla ner" honom med. När jag kom hem lade jag upp glassen på en tallrik och gick upp för att ge honom den, men då hade han somnat igen, så glassen fick åka in i frysen... Det är verkligen inte ofta Edvin blir sjuk, men mär han blir sjuk så blir han det ordentligt! :-(

Inga kommentarer: