Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 24 maj 2015

Eurovision-vinst och en sjukling

Sverige gick minsann och vann hela Eurovision igår kväll, så himla kul! Det tycker jag att han var värd, Måns med Heroes! Jag gillar låten. Jag såg det hemma hos Ann och orkade vara vaken trots att det höll på till någon gång mellan ett och halv två! 
Edvin och en kompis ville sova här i natt vilket de såklart fick. De klev upp vid halv ett idag och då sa kompisen att han försökt väcka Edvin hur länge som helst men han var så trött. Jag tittade på Edvin som satt sig vid "frukostbordet" och såg genast att han inte var sig lik... Frågade om han inte var pigg och han svarade likblek med hackande tänder att han nog bara var trött och nyvaken! Men ni vet hur det är...En mamma lurar man inte! Jag tog fram febertermometern och det visade sig att han hade 39,4 i feber!!! Inte konstigt att han såg blek och eländig ut! Den stackars kompisen fick gå hem, Edvin fick en Ipren och hostmedicin... Usch, han har varit hostig och förkyld ända sen sportlovet vecka tio!!! Vi har varit till Vårdcentralen med honom o kollat två gånger men det har "bara" varit virus. Om febern stannar flera dagar måste vi kolla honom igen, blir ju lite orolig för lungor och sånt när det aldrig går över! Normalt sett brukar Edvin aldrig vara sjuk, den här våren går till världshistorien! Stackars min "lill-kille" som på sistone blivit en flaggstång!

1 kommentar:

Anonym sa...

Finaste Edvin, krya på dig!!!