Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 2 september 2010

Bara fredag kvar!

Jösses det är snart helg igen!!! Veckorna fullkomligt rusar iväg och man fattar inte var tiden tar vägen? I morgon är det fredag och jag slutar kl 13, underbart!!!!

Danspasset på Friskis var jättekul, verkligen, fartfylld musik och olika dansstilar som löpte efter varann...det kommer att bli fler gånger! Till veckan åker Patric på kurs till Stockholm hela veckan, så jag o barnen blir själva... Har bjudit hem Sländorna en kväll, det ser jag fram emot! Måste baka nåt bara så jag har nåt att bjuda på... Får se vad jag ska hitta på??

Känns fortfarande jättekul på jobbet, varje dag undrar jag hur länge vi ska ha tur att ha en sån fin barngrupp, de är fantastiska! Självklart är alla barn fina, det är inte så jag menar, men ibland kan man ha vissa barn som är mer "oroliga" av sig och det kan bidra till att hela gruppen blir i obalans. Detta är ett gäng ett och två-åringar som känns så trygga och glada! Ja det känns riktigt kul och just nu känner jag att det nog var nån mening med att jag inte hamnade med "de äldre" barnen som jag hade som önskemål.

Idag har jag testlagat en ny Viktklubbs-maträtt igen... "Kassler och persikogratäng". Faktiskt riktigt god tyckte jag! Undrar hur många nya rätter jag har provat den sista månaden?? De allra allra flesta kommer jag att göra igen för de har varit goda....men det finns ett par stycken som jag aldrig kommer att stoppa i munnen igen!

Just nu inväntar vi mina svärföräldar som ska komma på kaffe.
Adjö adjö...

Inga kommentarer: