Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 30 september 2010

Plugg plugg

Idag har jag haft självstudiedag till utbildningen. Träffade Malin och AnnaCarin på biblioteket och där satt vi hela dagen och pluggade. Svårt är det och man känner sig helt kokko i huvet efter en hel dag.

Patric har fått virus på balansnerven. Åkte på vårdcentralen i förrgår och fick det konstaterat. Sen blev han uppringd av dom igår och då ville de att han skulle komma o hämta en remiss och åka till akuten i Sundsvall där de ville utesluta andra saker, detta på grund av att hans pappa har haft en sån allvarlig stroke för några år sen och början på det kan vara liknande symptom. Han blev kvar över natten och de har undersökt en massa, gjort olika röntken och allt möjligt, men som tur var så är det "bara" virus på balansnerven och inget annat! Så nu är han hemma igen.

Igår kväll kom Kattis hit med en hel släpvagn full med flyttkartonger som jag får låna. Vad bra! Det är dyrt om man ska köpa såna. Ska väl börja packa lite i helgen tänkte jag, sånt man inte använder.

I morgon har jag min go´-fredag. Slutar klockan ett! =) Underbart....

Inga kommentarer: