Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 15 september 2010

Klantskalle

Igår var jag så duktig och åkte iväg på Friskis, trots ösregn och att jag hade sjunkit ner i soffan och blivit trött. Men jag tog mig i kragen! Tog däremot bilen dit på grund av vädret. Det var dans-passet som stod på schemat eftersom det var tisdag. Väldigt roligt var det och sen vad det dags att åka hem igen. Ut i regn-rusket och for hem, och när jag väl kom hem upptäckte jag att jag fortfarande hade träningsskorna på fötterna och att mina vanliga uteskor stod kvar på jympan. Suck. Tänkte att det inte var nån idé att åka tillbaka för då skulle det vara låst igen. Så nu sitter jag här kvällen efter och väntar på att klockan ska närma sig åtta så jag kan åka dit och hämta skorna. Var dit tidigare i eftermiddag men då var det låst. Såg dock genom fönstret att skorna stod kvar så fint där jag tog av mig dom igår, så jag hoppas att de fortfarande står där om en timme. Ja nog är man tankspridd allt.

Jobbade till fyra idag. Patric gjorde en supergod kycklingsallad till middag, och jag har ätit så mycket så jag är proppmätt. I kväll blir det Idol och en slapparkväll i soffan.

Inga kommentarer: