Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 11 september 2010

Dimmig lördagsmorgon

Blev väckt av Thea ganska tidigt...Nu är det slut på sommarens sovmornar och alla har kommit in i vardagsrutiner, som innebär tidiga mornar även på helgerna! Fast det finns barn som vaknar betydligt tidigare än mina så jag ska inte klaga!

Dagarna på högskolan har varit helt ok. Första dagen var tråkig..Riktigt tråkig, då undrade jag vad jag gett mig in på egentligen? Men igår, den andra dagen, var bättre och riktigt givande. Då handlade det mycket om samtalsteknik och vi fick "öva" i små grupper. En fick ge ett problem, en fick vara handledare och övriga observatörer. Pirrigt, men jättebra träning, det är sånt man behöver! Men nog var det nervöst att "handleda" någon man inte alls känner och dessutom med en publik med bara främlingar också. Hoppas resten av utbildningen också blir bra.

Igår kom Patric hem från Stockholm så nu är allt sig likt här hemma igen. Vi såg Idol i soffhörnet med barnen. Jonta har dock sovit hos William i natt så han var inte hemma. Åt två hårdbrödmackor med leverpastej o gurka till fredagsmys när barnen åt chips. Jösses vad duktig jag är! ;-) Har nu gått ner 4,4 kg, det går åt rätt håll!

Har ont i halsen idag, hoppas jag inte blir mer förkyld, det har jag ingen lust med alls! Det är Korsmässomarknaden nere på stan, får se om man kanske ska ta en liten prommis ner om vädret blir lite bättre. Just nu är det dimmigt och halvtråkigt.

Nu ska jag fixa lite frukost. Magen börjar kurra. Blir havregrynsgröt med lingonsylt o mjölk, o två hårdmackor med leverpastej. Får perioder när jag bara kör med samma pålägg och just nu har jag en "pastej-period", ;-) Gott!

Ha en skön lördag!

3 kommentarer:

Linda sa...

Wow..vad du är duktig!! Välja mackor framför chips, då är man allt taggad. Hoppas smittas via din blogg för här är en till som borde ta tag i vikten. Suck.

Hoppas du får en härlig lördag!

*kram*

Linda sa...

Wow..vad du är duktig!! Välja mackor framför chips, då är man allt taggad. Hoppas smittas via din blogg för här är en till som borde ta tag i vikten. Suck.

Hoppas du får en härlig lördag!

*kram*

Anja sa...

Vad duktig du är! Grattis till viktminskningen! Kram