Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 7 september 2010

Tisdag...

Just nu skulle jag egentligen vara på föräldramöte i Edvins klass, men eftersom Patric inte är hemma på hela veckan så bestämde jag med Erik att han går på detta möte så går jag när det blir för Jonathan den 16:e. Bra när man kan dela upp det lite. Känns mer surt att jag missar dans-passet på Friskis & Svettis, men det får bli nästa vecka. I kväll börjar Idol, och det är inte fy skam det heller!

Idag slutade jag tidigt, och sen for jag på Härnöhallen och handlade. Väl hemma bakade jag lite så jag har nåt att bjuda på i morgon kväll när mina gamla Sländan-vänner kommer på besök. Åh vad jag ser fram emot det!

Igår kväll kom Anja hit. Vi tittade på "Det okända" på tv, drack kaffe och såg en katt ramla ner från taket...Mycket ska man vara med om! =)

Nu ska jag nog vika lite tvätt så jag slipper ha en stor hög på golvet i morgon när jag får främmande. Alltid lika kul...

6 kommentarer:

Madde sa...

Hahaha! Jag skrattar fortfarande åt katten! :)

Anja sa...

Hahaha (skrattar åt Madde) :-)
Ja det var en laddad kväll med olika inslag i "häxvärlden". Och den fallande katten... hahahaha(var tvungen att skratta lite där)...var verkligen en oväntad händelse :-)

madde sa...

Spännande! Undrar vad katten ville säga er genom att komma nerflygandes sådär? :D

Anonym sa...

Ja är det inte fjärilar så är det katter...

Jonna sa...

sv: Hehe ja nu jädrar är det dags! :) jag har ju inte haft någon tid pga skolan å sommarjobb, men nu ska jag ägna all min tid till körkort! :) De ska jag göra! Han har åkt iväg och jobbat igen :)

Jonna sa...

Okej :) ja, hans hårspray är grym! skulle nog tippa på att schampot är minst lika bra :)