Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 16 september 2010

Mot Sveg

I morgon åker vi till syster yster o Mathias i Sveg. Kul. Därför kommer inte bloggen uppdateras förrän tidigast söndag kväll. Åh vad jag längtar, det ska bli så kul att träffas igen!

Har nyss varit på föräldramöte för Jonathan. Vilken underbar "fröken" de har fått, jag förstår nu att han gillar henne så mycket som han gör! Hoppas hon får jobb längre än denna termin. Ute ÖS-regnade det när mötet var slut. Jag och Ann fick åka hem med Mia, men ändå på den lilla biten från skolan till parkeringen hann vi bli genomblöta. Jösses. Schemat och andra papper jag fått på mötet droppar det vatten av. Vilket väder!

Nu har jag missat Idol på grund av mötet. Synd, ville verkligen se nu för Maddes kompis skulle vara med i kväll också. Men man kan väl kolla på internet antar jag?

Nej, nu blir det snart natti natti, i morgon är det en uuuuuunderbar fredag. Förmiddagen veckomöte och pedagogiskt råd, alltså hur lugnt som helst och sen slutar jag kl 13. What a day!!!! Och så resa till min kära gulliga underbara lillasyster som jag tycker så mycket om sen! Vad glad jag är att vi har sån bra kontakt med varandra!
Ha en trevlig helg!

1 kommentar:

Madde sa...

Lika glad är jag att vi har sån bra kontakt! Och att vi blivit så duktiga på att träffas på senare år!
Älskar dig storasyster!