Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 14 september 2010

Förtidsröstat

Idag har jag varit och röstat. Hur många vuxenpoäng ger det?? Jag kan absolut ingenting om politik, är totalt ointresserad av att följa med i politiska debatter osv. Folk tycker nog att man är knäpp som "inte bryr sig", men jag tog mitt ansvar och gick och röstade i alla fall, dock blankt för er som undrar. Är för oinsatt för att kunna ta ställning. Skönt att ha det gjort så slipper jag på söndag.

Jobbade till kl två idag. Fick en student från universitetet som jag ska vara handledare för. Först en vecka nu och sen en veckas uppehåll och sen tre veckor till. Alltid lite spännande och alltid lär man sig nåt. Dessutom får hon vara min "försökskanin" nu när jag går utbildningen också....;-)
Skönt dock med en kort-dag idag och nu på eftermiddagen regnar det ute, så det känns skönt att kura hemma i sin lilla vrå.

På fredag åker vi troligen till Sveg o hälsar på syster yster och Mathias. Det ser jag fram emot, känns som det var länge sen nu, andra semesterveckan vi träffades sist. Thea längtar också. Jag slutar ett på fredag. Hoppas Patric kan komma ifrån lite tidigare också så behöver det inte bli så sent innan vi är framme. Det tar dock tre timmar att åka dit.

Nu ska jag nog läsa lite, börjar känna lite stress över allt som ska läsas på utbildningen, måste nog sätta lite fart om jag inte ska ha allt kvar på slutet.
Sen blir det middag. Chili con carne idag tror jag att det får bli.
I kväll blir det danspasset på Friskis.

Inga kommentarer: