Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 26 januari 2011

VAB

Är hemma o vabbar med Edvin som var lite febrig i går kväll. Han har ont i halsen och är allmänt hängig. Har suttit med mina matlistor och försökt planerat så inte allt ska spricka nästa helg när systrarna kommer på besök... Vi har en förmåga att kunna äta ganska mycket onödigt när vi träffas, men nu SKA jag försöka hålla mig inom ramarna. Med det "nya" systemet som Viktväktarna kör så får man en "extra pott" med pro-points som man får fördela fritt under veckan eller spara alla till helgen. Eftersom jag är rejält överviktig så får jag även äta ganska mycket. På en dag får jag äta 33 och så får jag även 49 extra på en vecka, så det är ju mer än ett helt dagsintag! Därför borde det enligt mina uträkningar räcka både till några glas vin och nåt annat gott på helgen! Alltså borde jag klara helgen med mina mumsar-systrar! ;-) Madde har ju som sagt också börjat så vi får väl försöka hjälpa varann! Det ska gå, det ska gå, det ska gå den här gången, så är det bara!

Solen strålar idag igen, det är riktigt härligt nu när dagarna är ljusa längre. Bara snön som ska bort, sen så! =)
Ska försöka övertala Jonta att vara "syskonvakt" så jag kan gå ut på en promenad lite senare, hoppas han går med på det! Och hoppas att mina skavsår inte gör lika ont längre...=(
Nu ska jag snart börja med middagen, det blir kycklingfilé, ris, sallad o sås. Mumsigt.

Inga kommentarer: