Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 8 januari 2011

Det blev en spontan o rolig kväll!

Igår kväll när jag skrev att jag kände för att göra nåt kul hade jag riktigt tråkigt. 9 gånger av 10 gör det mig inget att vara ensam en fredagskväll, jag gillar det. Men just igår kände jag bara bläh vad tråkigt, jag ville verkligen hitta på nåt! Hur som helst skulle jag börja med att gå ner på Härnöhallen en sväng, så jag gick och förberedde en liten lista och sånt. Precis då hörde jag hur det plingade till på chatten på facebook, eftersom datorn stod på. Det var Anja. Hon undrade om jag ville komma till dom och äta middag och umgås!!! Det var nästan som om hon läst mina tankar att jag ville ha nåt att göra! Så jag struntade i Härnöhallen, klädde mig och gick direkt! Kul med såna spontana infall!
Fick jättegod mat och rött vin.... och sen blev det Let´s dance, prat i soffan och sist men inte minst spelade vi Bowling och Tennis på Wii. Jag måste erkänna att det var ganska roligt, trots att jag inte är den mest sportiga typen på riktigt, men det här var ju mer en lek... kul! Jag gick hem så jag var hemma strax innan halv tolv. Då var jag pigg som en mört så jag var nog uppe en timme till innan jag gick och lade mig.
Idag ska jag ner på stan en sväng tänkte jag. Sen får jag se vad jag hittar på. Först lite frukost!

Inga kommentarer: