Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 28 januari 2011

I stället för fredagsmys...

Min första helg som Viktväktare är kommen! Hastade ner på affären och handlade fredagsmys och lördagsgodis till barnen... Tänkte först köpa nåt till mig själv också, eftersom jag har såna där "bonus-propoints" att utnyttja om jag vill. Men sen tänkte jag: "Eller finns det nåt annat jag vill ha i stället, som gör mig glad?". Det finns det ju! Jag gick in på Etage och unnade mig en bukett tulpaner i stället! Så nu ska jag sitta och titta på dom hela helgen och intala mig själv att det är såå mycket bättre och trevligare än att äta nåt onyttigt! Smart va? Däremot fyllde jag på fruktskålen i samma veva, men den är väl tom i morgon kväll när Thea och Edvin upptäcker det...

Idag åt vi älgstek, kokt potatis och sås. Jösses vad gott det var, och det smakade precis som när mamma gör det! Jag är impad av mig själv! Såsen blir ju så grymt god, så hade det inte varit för mitt nya liv så hade jag nog ätit ur skålen med sked! =) Men ordentlig som jag var så åt jag bara EN normal portion. Smaskens. I morgon ska jag testa en ny rätt från VV. Fläskfilé i dragonsås med tagliatelle. Det låter gott, så jag hoppas det är det också... Nej, nu ska jag poppa popcorn till barnen.... och sen ska jag titta på mina tulpaner! ;-) Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: