Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 4 januari 2011

2 byxor o 2 kuddar

Jo men jag tog tag i byx-problemet direkt efter jag hade skrivit förra inlägget.... Lika bra att stöka undan direkt. Otroligt nog hittade jag två par byxor direkt på Lindex, som jag kunde ha och slog till på en gång! Skönt.... sen var jag på Åhlens och köpte två knallrosa kuddar till soffan som jag trodde skulle bli fina där. När jag kom hem och satte dom i soffan är jag inte lika säker på att de var så fina. Tänkte att det skulle lysa upp lite, men de lyser upp mycket i stället....Hm...måste bestämma mig om det blev bra eller inte när det är dagsljus här. Om de inte ser fina ut så får väl nån av barnen ha dom som kuddar på sängen eller nåt? Jag hade inbillat mig att de skulle matcha filten i soffan och tavlan på väggen, men detta var en mer utstickande rosa märkte jag. Nåja... jag kanske vänjer mig vid dom... Ute vräker snön ner igen, kan inte med ord beskriva hur less jag är. Fast det vet ni ju redan vid det här laget....
Nu blir det en slökväll i soffan. Jobbar 7 till 3 i morgon och sen är man ju ledig en dag igen! Skönt! På fredag har vi utbildningsdag och då börjar min nya arbetskamrat Karin. Ska bli kul!

2 kommentarer:

Christina sa...

GRATTIS till viktminskningen!!!

Catarina sa...

Tack!