Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 25 januari 2011

Inga tandtroll

Följde med Jonathan till tandläkaren. Han trodde själv att han skulle ha hål så jag var lite orolig. Man har inte samma koll på hur noggrann tandborstningen blir nu när han är så stor o borstar själv... Men han hade inga hål! Så skööönt!!!! Jag fasar för denna dag varje år då jag minns hur mycket hål han hade i mjölktänderna när han var liten. Men de permanenta tänderna verkar betydligt bättre. Jag trodde att jag själv snart skulle dit också så jag passade på att fråga när jag var där, men det är inte förrän i mars tydligen, så då får jag gruva mig ett tag till.

Min första dag som Viktväktare har hittills gått mycket bra, jag har hållt mig inom ramarna och det har känts helt ok. Än så länge har jag inte behövt svälta i alla fall...;-) Syster Madde har också börjat, så nu får vi peppa varann! Hon ringde igår, de hade så klart haft det underbart i Thailand, och hon ser nog ut som en riktig liten neger har jag en känsla av! ;-)

Nu ska jag sätta mig och styra upp morgondagens matintag, bäst att sköta sig nu.

Inga kommentarer: