Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 24 januari 2011

Inskriven!

För första gången i mitt liv har jag skrivit in mig på Viktväktarna! Så...i morgon börjar mitt nya liv på allvar, med räkning av Pro-points... Har gjort upp en plan för dagen som jag hoppas jag ska klara. Fick en massa broschyrer o saker som jag försöker sätta mig in i... Det enda minuset var att de hade en felande våg! ;-) Den visade att jag vägde två kg mer än vad min egen våg visar och det gjorde mig lite SUR. Men men... det är bara att acceptera det och utgå från den siffran. Suck. Nu är det bara att köra på!!!!

Fick en elev från gymnasiet idag som jag ska vara handledare åt. För övrigt var det en ganska vanlig dag på jobbet förutom att AC fortfarande är sjuk, så vi har fortfarande vikarie... o många barn sjuka också.

I morgon ska Jonathan till tandläkaren på undersökning, hoppas han inte har några hål! Det borde vara min tur snart också, har för mig att det var i januari jag var där i fjol.... usch.... Eftersom det är första gången han ska på Wiklunds så ska jag följa med honom eftersom han inte vet exakt vart det är. Det innebär att hela familjen måste följa, vilket känns lite halvjobbigt. Jag måste sluta lite tidigare från jobbet så vi hinner ta bussen ner på stan, och då måste Edvin komma ihåg att gå tidigare från fritids också... vilken procedur... =/

Nej nu ska läsas lite viktnedgångs-pepp innan sängdags.
Natti natti...

Inga kommentarer: