Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 21 januari 2011

Sko-shopping och handling

Gick på stan o tog en fika på Rutiga duken med Lottis. Satt där o pratade en stund, och gick även på stan. Det var halva priset på massor av skor på Euro sko, och jag slog till på ett par "walking-kängor". Nu ska här promeneras är det tänkt! De skulle ha kostat 900 och så var det halva, helt ok!!! Vi gick och kollade på kläder också, men som vanligt hittade jag ingenting. Sedan ringde Ann och undrade om jag ville med på Härnöhallen och handla. Hon är så omtänksam! Så hon kom och hämtade upp mig och sen handlade jag för hela veckan. Fyra tunga kassar, hade inte gått att bära hem utan skjuts!
På måndag ska jag med på Viktväktarna, jag har bestämt mig. Så min handling var ganska "hälsosam" den här gången. Nu ska jag bara knåpa ihop en matsedel av det jag handlat. Hade inte hunnit det innan, så vi får se vad det kan bli av allt... Nu är klockan över fem och jag har nyss kommit hem, hela dagen har ju gått redan!

Inga kommentarer: