Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 5 november 2013

Hjärt och lungräddning

Idag har jag fått hjärt och lungräddningskurs på jobbet. Så himla bra och viktigt, men svårt! Gör ju vansinnigt ont i händerna att trycka på den där dockan! Måtte man aldrig behöva använda dessa kunskaper i verkligheten! Hemskt.
Igår kom äntligen ett datum för en telefontid med en doktor ang Edvins "snoppbekymmer". IGEN. Det blir ju aldrig bra och jag tycker så synd om honom! Ska det behöva vara så här utdraget?? Han har blivit nedsövd två gånger för olika ingrepp plus att vi träffat hundra läkare och urologer där emellan känns det som! Varför blir det inte bra? Varför fortsätter det blöda?? Lilla stackars Edvin, inte det roligaste stället att springa och visa upp hela tiden! Han pratar öppet om det själv så det är inget hemligt, och det är ju bra, men säkert jobbigt ändå. 11 år kan vara en känslig ålder. Det gör ju dessutom så ont så han går och håller sig i stället för att gå och kissa. Stackarn...:-(
Just nu inväntar jag tjejmiddag. Helens tur i kväll och det ska bli gott, är huuungrig!

Inga kommentarer: