Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 8 november 2013

Tidiga morgon

I morse tog jag ändå priset. Klockan 4 vaknade jag, pigg som en lärka. Vad är det för fel?? Skulle ju inte börja jobba förrän klockan åtta! Låg och snurrade och hade mig hur länge som helst men kunde omöjligt somna om. Så vad gör man då när man redan har haft tråkigt i ungefär två timmar? Jo då kliver man upp före sex och börjar färga håret! Haha, jag tänkte för mig själv att om någon skulle se mig med hårfärg fulla huvet klockan sex på morgonen så skulle de nog tycka att jag inte var riktigt klok. Och det är jag väl inte heller kanske? Men sen var det gjort. Hade tänkt gjort det igår kväll men då orkade jag inte. Men i morse orkade jag... Nu däremot är jag gaaanska trött kan jag erkänna. Ser på Idol men ögonen svider och vill helst blunda.
Fick sms nu i kväll att de som skulle titta på lägenheten i går kväll aldrig hade dykt upp. Typiskt. Jag som hann bli hoppfull. Nåja.
I morgon smäller det. Ni kommer inte tro vad jag ska göra.... Jag ska T R Ä N A för första gången sen i våras. Väskan är färdigpackad och står i bilen och väntar. Måste ta tag i det igen fast det tar emot. Misstänker att det blir en stark Nära-döden-upplevelse.

2 kommentarer:

Christina sa...

Överlevde du???

Cattis sa...

Ja jag gjorde ju det! Får se hur det känns i morgon...