Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 19 november 2013

Panik!

Så hade jag då börjat slappna av lite gällande flytten... Ställt in mig på att det blir första februari... Åtminstone tidigast första januari. Tills idag. Slutade jobba 14.30 och hade då ett intalat meddelande från Härnösandshus att jag skulle ringa upp. Och gissa vad? Jag får flytta första december!!!! Insåg ganska snabbt efter samtalet att det är SNART! Ringde Calle o co direkt och frågade hur tidigt de kan släppa iväg nyckeln så jag kan börja köra grejer. Jag kan hämta nycklarna redan i morgon! Så nu återstår bara den lilla viktiga detaljen, bärhjälp! Hoppas på flytt redan i helgen. Får jag bara dit möblerna kan man ta resten lite eftersom, men det är möbelbärandet jag oroar mig för! Hoppas det ordnar sig på nåt sätt. Var på utv samtal med Edvin efteråt och det gick bra, och sen for jag och tränade. Sen har jag farit runt som en galning och packat lite här och lite där, men måste fixa fler flyttkartonger för att kunna fortsätta. Nu händer det grejer minsann! 

8 kommentarer:

Fangoria sa...

Oj vad roligt att det blev så snart ändå, slipper du längta så länge! Men förstår att det känns stressigt!!

Catarina sa...

Jaa, både roligt och stressigt! =)

Christina sa...

Hoppas du hittar många som kan hjälpa dig med flytten!!! Jag ska göra allt jag kan för att försöka få ledigt så jag kan komma och hjälpa dig!

Cecilia sa...

Oj vad roligt! Se det blir jul där ändå! Jag bär möbler i tanken ;)

Cattis sa...

Mamma, det hoppas jag med. Tack Cecilia, du kan bära soffan! ;-)

Cattis sa...

Mamma, det hoppas jag med. Tack Cecilia, du kan bära soffan! ;-)

Cecilia sa...

Haha, ja det fixer jag!

Cattis sa...

:-)