Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 10 november 2010

Vilken dag

När jag vaknade var det vitt, vitt, vitt, och snöstorm ute vilket gjorde att jag helst ville ligga kvar under täcket resten av dagen. Nästan direkt jag kom till jobbet fick jag nyheten om det jag skrev om i förra inlägget. Det gjorde att allt kändes dystert genast. Sen fick vi veta att dagens fotografering blev inställd på grund av att Mima foto hade felbokat. Lite irriterande eftersom vi hade bett föräldrar till barn som var lediga att komma med sina barn ändå eftersom de skulle fotas, vilket säkert kändes som ett irritationsmoment för föräldrarna i detta väder. Alla var finklädda och kammade.... Dagen har väl i och för sig flutit på, men den har bara känts jobbig och tung. Det är mestadels snöns fel. Bara det inte fortsätter på fredag, för då ska ju Madde komma! I kväll är hon för den delen och lyssnar på Terry Evans. *avundsjuk*. Hoppas hon har nåt spännande att berätta sen!
Om en timme blir det "Bonde söker fru", tänk att jag har börjat kolla på det som aldrig någonsin sett en enda säsong av det förut. Känns som man har letat fram de töntigaste töntiga och satt ihop dom till ett tv-program. Kanske det som gör det lite kul?
I morgon är det skola och sen ska jag till Patric o lilltroll o äta middag. Skönt att slippa laga mat själv när man slutar sent.

Inga kommentarer: