Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 30 november 2010

Men vad är det frågan om??

Först vaknade lillgumman med illamående.... Lampan i nya badrumsskåpet har gått sönder och står och blinkar hysteriskt. Jag klättrade upp på en stol och skulle kolla vad det skulle vara för slags lampa, men det går inte att öppna "luckan" i skåpet, så jag antar att det inte är meningen att man ska göra det själv. Krångligt värre. Ringde och gjorde en "felanmälan" så vaktmästaren skulle komma o fixa. Satte mig här och chattade lite, då försvann internet! Både internet, tv:n och telefonen för den delen, eftersom jag har allt på samma. Surt..... Krångel, krångel, vilken morgon! Det återkom dock efter en halvtimme, så det var väl nåt tillfälligt.

....paus....Nu kom vaktmästaren precis....han fixade lysröret, man var visst tvungen att skruva isär skåpet med en skruvmejsel, herregud vad omständigt för att byta en lampa.... Jag passade på att säga till om vattnet i duschen som det är så dåligt tryck på att det tar en halvtimme att bli genomblöt. (ok, jag överdrev liiite för att få hjälp snabbare), så nu håller han på ordnar med det, hoppas han får till det för det där stör mig nåt fruktansvärt. Man fryser i duschen för det är sån fisig stråle. Jag nämnde även mina värdelösa persienner. Jag upplevdes möjligen som lite gnällig för han sa åt mig att mejla in min lista till felanmälan....så det ska jag göra idag tänkte jag. Det är en del småfix som jag redan sagt till om som det inte händer nåt med, han är inte världssnabb den där vaktmästaren....

1 kommentar:

Anonym sa...

Nä men tänk dig hans vardag ..han är vaktmästare för f.. klart han går omkring och är sur. Huuga

\\P