Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 15 november 2010

Jag är en tjuv (!)

I helgen när vi var på Ikea så köpte jag en planch och en ram, alltså en tavla. Vi betalade i en sån kassa där man scannar o betalar själv med kort. Inget mer med det, det fungerade bra som alltid och vi packade in i bilen och for hem. Väl hemma skulle jag sätta ihop min "tavla" så jag skulle riva bort plasten från planchen, och det var då jag upptäckte det.... Stölden.... Jag hade råkat ta två plancher, de satt liksom ihop så jag hade inte märkt att det var två! Ve och fasa, jag är en tjuv! Herregud, jag gav snabbt bort den till min syster så jag kan låtsas att det inte har hänt! ;-)
Jag som aldrig har snott så mycket som ett tuggummi i hela mitt liv, har nu stulit en planch för 79 kronor, det är ju hemskt!

Skämt åsido, så farligt kanske det inte var, men såna där gånger så tänker jag verkligen på hur en del människor lever, som alltid tar saker. Hur vågar dom det?? Själv kommer jag nog tycka att det känns som det står tjuv i pannan och att alla kommer att stirra på mig nästa gång jag är på Ikea. Huuugaligen.

2 kommentarer:

Helen sa...

Då vi är i bekännartagen kan jag ju bekänna när vi en gång för många år sedan handlade en massa platta paket och råkade glömma en skärbräda som gömde sig bland allt platt! Gud vad man skäms fast det inte är med vilje! På IKEA också förstås.

Anja sa...

Ha ha :-) Fy på dig!
"Man skall icke stjäla" ;-)