Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 20 november 2010

Smyg-titt i mitt liv

Jag bloggar för att jag tycker det är kul att skriva. Självklart vill jag att folk ska läsa det jag skriver, vilket ganska många också gör. Det brukar vara i alla fall drygt 20 st om dagen som är här och läser. Av dessa 20 är det ett fåtal som skriver en liten kommentar då och då, vilket jag är jätte-tacksam över. Men alla ni som aldrig någonsin har skrivit en kommentar, varför gör ni inte det?? Det är inte svårt alls. Klicka på kommentarer, klicka i namn och skriv vem du är, eller om du hellre vill klicka i anonym så går det också bra....
Jag blir såå glad när någon kommenterar, det räcker att man gör det en enda gång, så vet jag i alla fall att den personen brukar läsa då och då.... Kom igen nu, gör mig lite glad!!!!!
Tack.

2 kommentarer:

Mia sa...

Hej Catarina, jag brukar läsa ganska ofta när du uppdaterar. Imponerande att se hur snabbt du fick ordning och fint i din nya lägenhet. Synd bara med hålet på soffan men som du säger, det är ju ingenting egentligen men i alla fall surt när du äntligen fått en ny och fin. Du får tänka som så att tur det inte blev värre, kan du inte sätta dit en liten blomma över hålet, bara för att :-)

Hos mig är det gråtrist och mulet idag men inte så kallt ändå. Nu ska jag ner på stan och kika om det finns något skoj.
Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Hej!

Jag är inne o läser din fina blogg då då!
Kram Monica