Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 6 november 2010

Tandlossning vid frukostbordet!

Solen skiner idag, vad härligt! Igår var det grått och småregnigt, tråkigt som bara den. Hade en myskväll med barnen igår. Alla tre var hemma för ovanlighetens skull. Vi åt fredagsmys och tittade på Idol, och alla barnen var dessutom sams. En trevlig kväll, och det tror jag alla tyckte.

Blev väckt av att lilla trollet slamrade i köket halv åtta. Då tänkte hon göra frukost till mig och blev sur när jag vaknade... Jag klev upp och så åt vi frukost tillsammans i stället. Kokade ägg och åt på limpa.... När vi åt sa Edvin: "åh vad jag är trött på min lösa tand, det känns som den är i vägen  när jag  äter!". Jag sa att jag tyckte att nu får den väl ta och lossna snart, och just när jag hade sagt det spottade han ut tanden på bordet! Då lossnade den! Vi skrattade åt hur precis den lossnade när vi pratade om den. Haha...men nu är den ute och slipper vara i vägen.

Funderar på vad vi ska hitta på idag? Patric skulle kanske komma och hjälpa mig att sätta upp hyllan i Jonathans rum, jag ska ringa o kolla hur det blir. Har inga planer för dagen annars.

Nu ska jag i alla fall klä på mig så jag är redo för dagen. Sitter fortfarande i nattlinne!
Ha en bra dag!

Inga kommentarer: