Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 17 juli 2013

Varmaste Smitingen-dagen

Idag for jag och Lottis ut till Smitingen. Misstänkte att det kanske skulle blåsa kallt där ute, så jag tänkte att vi nog inte skulle bli så långvariga. Så fel jag hade, det var nog varmaste Smitingen-dagen hittills. Det blåste nästan inget alls och var jättevarmt där ute! Så vi blev kvar ett bra tag....Härliga tider! Det var inte särskilt mycket folk där heller, det var nog fler som trodde att det skulle vara kallt där.
För övrigt har jag mest gjort ingenting idag...eller jo, i morse var vi förresten till KappAhl och kollade på rean också, innan Smitingen. Handlade inget, men kul ändå. Har kollat igenom den gamla kult-filmen "Bangkok Hilton" med Nicole Kidman, den är verkligen bra!!! Och låååång....och så har jag tvättat i massor och förundras över hur många omaka strumpor vi har i den här familjen??? Inga av dom är mina, så det där skyller jag faktiskt heelt på barnen! Ibland förstår jag varför Jonta ibland går med en grön och en röd strumpa...för han hittar inget par!!! Eller så är det just därför det bara finns omaka strumpor...hm...tål att tänkas på...;-) Intressanta funderingar jag har så här på kvällskvisten...
Nu ska jag lägga mig, har klockan på ringning i morgon för jag ska till frissan på "Morgonklipp", det är billigare då, och det är ju bra för såna fattiglappar som mig! ;-) Natti natti!


Inga kommentarer: