Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 15 juli 2013

En Sundsvallstripp

Idag åkte jag, Helen och Lottis till Sundsvall. Gick bland annat på lite olika loppisar och tittade. Åt god lunch på "Tant Anci och Fröken Sara", och senare efterrätt på Max...Var även på Ikea en sväng och kikade lite. En mysig dag, kul att hitta på nåt. I morgon hoppas jag på strandväder igen!
På fredag kommer syster Madde på visit, det ser jag fram emot. Vi ska förhoppningsvis gå på stadsfesten - om det inte blir världens oväder förstås... På söndag ska jag skjutsa ner barnen till mamma och Jerry, det är dags för den årliga "stug-svängen" för dom, de har längtat hela året! Madde åker med mig ner då så sover vi kvar till måndag. Och på måndag ska jag träffa Monika en sväng, det var hundra år sen vi sågs, och nu passade det så bra att hon är hos sina föräldrar också så vi kan mötas på halva vägen! Kul kul. Sen åker Madde och jag upp igen för då ska hon tillbaka till Sveg. Har några roliga dagar att se fram emot, gillas!
Thea och Madde i våras


Inga kommentarer: