Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 7 juli 2013

En lyckad helg inklusive finväder!

På fredag jobbade jag äääntligen sista arbetsdagen innan semestern! På kvällen firade vi Edvin som fyllde 11 år den dagen! Stora fina killen! Han hade önskat att äta på Sam´s, vilket vi gjorde. Gott och trevligt!


Direkt efter vi hade ätit och jag for hem, bestämde jag mig för att åka ner till mamma och Jerry. Hade funderat lite till och från på det eftersom jag visste att en gammal kompis som nu bor i  Stockholm skulle "hem" i helgen också. Sagt och gjort, packade och drog, var framme kl 23.
På lördagen åkte jag och hälsade på Linda, brorsans tjej. Han var inte hemma för han är på jobb, men det var trevligt ändå att träffa Linda och se hur de hade det. Jättefint i huset de nyss har flyttat in i. Vi fikade ute i trädgården och solen gassade. Sen åkte vi till Stenö och åt lunch där. En supermysig dag verkligen. Sen for jag hem och svidade om och gjorde mig i ordning och åkte till Ljusne och mötte upp Jenny och hennes familj på pizzerian där de var och åt just då. Sen gick vi vidare till parken där det var årets Ljusne-rock. Lokala bad spelar och alla besökare sitter på filtar i gräset med egna picknickkorgar.  Det var superhärligt och jag träffade massor av gamla bekanta som jag inte har träffat på 15-20 år, både vänner och släktingar! Så himla kul!
"Hemma"! (Och golfen skötte sig hela vägen!)

Fika med LInda

Jenny och jag på Ljusne-rocken



När "rocken" var över gick vi hem till Jenny och tog på oss lite mer kläder när solen hade försvunnit. Sen gick vi ner på Ljusne city ( ;-)) på Turbinen där det var full fart och mycket folk. En superkul kväll verkligen, sov över hos Jenny på natten.
Idag träffade jag och Jenny Maria och vi kom fram till att det var 11 år sen sist, så det var kul det också. Hon väntar tvillingar och hade en jättemage! 
På em åkte jag hem till mamma och Jerry igen och där vankades det grillat och jordgubbar till efterrätt, mumsigt värre! Måste nog åka på Ljusne-rocken nästa år igen! =)
Väl hemma i Härnösand nu i kväll (kom hem vid kl 22) kom Edvin och Thea hit. Jonta har åkt till Umeå med kompisar.
Jag är mycket nöjd med helgen, sånt här man blir glad av!

Inga kommentarer: