Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 26 juli 2013

Sommar, sommar, sommar....

Högsommarvärme i flera dagar. För tillfället är jag på Sundsvalls sjukhus och väntar på att Edvin ska vakna upp efter narkosen...det tar sin tid, men sen måste det väl äntligen bli bra med kisseri-maskineriet!? 
Har i alla fall haft en fantastiskt rolig vecka! Fredagen för en vecka sen kom Madde upp. Vi var till Lottis på tapas innan stadsfesten. Vädret blev sämre och sämre och jag fick dessutom jätteont i magen. När vi varit ca 20 min på stadsfesten frös jag o Madde så jag hackade tänder. Åkte hem och fortsatte frysa hela natten....så det var den stadsfesten det...:-/
Vi hade ändå en trevlig helg som alltid, och på söndagen skjutsade Jag ner barnen till mamma och Madde följde med. Käkade där och sen skulle de åka till stugan. Madde o jag åkte o hälsade på brorsan o Linda i deras fina hus och blev bjudna på go-fika. Efter det åkte vi en sväng och hälsade på Maddes moster Carina, och efter det hälsade vi på Jenny. Slutligen hälsade vi på syster Camilla! Vi hann mycket den kvällen. När vi var hos Camilla kom jag hux flux på att det vore roligt om hon följde med oss upp på måndagen, vilket hon också ville! Madde styrde då om sina planer och bestämde sig för att stanna till onsdag i stället för att åka hem på måndagen.
Madde o jag sov i mammas hus sön till mån. Direkt på måndag morgon åkte vi till Hårga där vi träffade Monika o hennes familj. Kul, vi hade inte setts på flera år. Där blev vi kvar på lunch och fika. På em åkte vi o hämtade Camilla och styrde sedan mot Härnösand igen. 
Sen hade vi kanonväder hela tiden tills de åkte hem på ons kväll. Smitingen ena dagen och Svartvik nästa. Ljuvligt! Mycket sol och mycket skratt. 
Ja det var väl en sammanfattning av den sista veckan. Igår var det också Smitingen hela dagen, och på kvällen grillning på Sälsten i goda vänners lag!









2 kommentarer:

Christina sa...

Vilka härliga bilder!!!

Catarina sa...

Japp, härliga sommar!!!!