Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 27 juli 2013

Det finaste man har sätter man på bordet....

Thea och jag har målat naglar idag, det är väl en typisk "tjejgrej" som småtjejer älskar? Jag har bestämt mig för att spara ut naglarna. De växer såååå långsamt, jag vill ha långa fina naglar NU. Har bara hållt på i kanske 1,5 vecka och man kan ju inte förvänta sig några under, men ändå...suck... Jag har bitit och rivit på naglarna i hela mitt liv, bortsett från en kort period då jag var 16-17 år då jag lyckades spara ut dom. Dålig och äcklig vana skulle jag vilja påstå. Nu får det vara slut med det! Hoppas jag lyckas! Det hela kom sig egentligen av att Madde gick och gjorde så fina gel-naglar. Jag kollade upp vad det skulle kosta att göra såna här i stan och insåg att jag inte ville prioritera pengarna på det då det kostar ganska mycket. Så då bara bestämde jag mig! Det gäller att inte glömma av sig, det är som sagt en dålig vana jag har sen många år.
Idag har det varit en slappardag mest. Har varit och handlat lite, men annars inte gjort mycket. Edvin säger redan att det känns mycket bättre när han kissar och inget kan göra mig gladare just nu! Härligt! Det har varit varmt ute idag, men ingen riktig sol, och det kanske är bra just idag när vi ändå inte kan bada efter Edvins lilla "ingrepp". Eller rättare sagt han kan inte bada... men då gör ju inte vi det heller så klart.
Idag har jag börjat med mitt strikta lchf-liv igen. Det barkade iväg lite när det blev semester...eller ganska mycket, åtminstone sista veckan. Rena rama frosseriet, och det känns. Sötsuget är tillbaka med råge och jag är uppsvälld i magen och får finnar i ansiktet. Slutmumsat och tillbaka på banan innan det är för sent. NU. Vågar inte ens tänka på hur mycket jag säkerligen har gått upp på ca två veckor. Det är nog några kilon det. Men nu blundar jag för det och tar nya tag. Säg åt mig om jag stoppar nåt olämpligt i munnen, jag mår inte bra av det. Urk. (Synd att det är så förbannat gott med glass, godis och chips bara!)
Idag har Jonta och jag haft ett intressant samtal. Han är ärligheten själv och berättar en massa "tonårsgrejer", sånt som inte alla föräldrar uppskattar, och jag uppskattar inte allt heller, men jag uppskattar enormt att han är så ärlig och säger som det är i alla lägen. Han började med att säga: "Eftersom du och pappa har sagt att jag kan prata om allt med er, så vill jag inte undanhålla något, så därför vill jag berätta att....."
Man blir lite stum ibland, men jag känner mig otroligt stolt över att han uppenbarligen känner att han faktiskt kan berätta saker o ting även om det är sånt vi inte gillar, det tycker jag är starkt.
Nu blir det fortsatt slapparkväll i soffhörnet!
Det är bara när man målar tånaglar man får sitta på bordet! =)

Inga kommentarer: