Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 9 juli 2013

Sömntutor!

Jösses vad vi sover! Idag sov vi ända till kl tio, och igår till halv tio! Har väl knappt hänt tidigare i mitt liv! ;-) Men skönt var det!
Idag var vi på Intersport en sväng. Edvin ville köpa cyklop för sina födelsedagspengar, vilket han gjorde, så nu är han så nöjd och belåten. Sen var jag på Erikshjälpen och köpte sängben till en säng som Thea har fått av Lottis. 35 kr för sängbenen, som hittat! Tack för sängen och tack för tipset om sängbenen Lottis! =)
Theas gamla säng satte jag ut på Bortskänkes-annons på facebook då alla tre barnen har haft den, plus att vi själva köpte den begagnad en gång i tiden, så den är minst sagt välanvänd!
Den blev hämtad idag så nu är vi av med den. Perfekt sätt att bli av med grejer!
Idag har jag även tagit itu med Theas "Maskros-lampa" från Ikea. Folk har sagt att den är så besvärlig att sätta i hop så jag har tänkt att det inte är någon ide att jag försöker...men, jag gav den ett försök idag, och jag fick ihop den alldeles själv!!!! Duktigt må jag säga.Det var dock inte svårt, om än lite pillrigt. Självklart passade inte själva uttaget med kontakten, så det måste bytas. Men jag är nöjd att lampan är monterad åtminstone!
Idag har Edvin fått en ny operationstid, eftersom de misstänker att det är urinröret som också är för trångt. Den 26 juli är det dags igen, med narkos och hela faderullan. Stackarn, mitt i badsäsongen och sommarlov. Sen MÅSTE det väl ändå få bli bra?

Inga kommentarer: