Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 22 februari 2012

Stressiga dagar

Igår och idag har jag knappt suttit ner över huvud taget. Det har varit tusen saker, även om det bara varit småsaker, men det känns som jag flängt hit och dit hur många gånger som helst. Vårdcentral, skjuts till tandläkare, skjuts till "kåken", handling, skjutsa hit och skjutsa dit, laga mat och allt annat som man måste göra. Tur att jag inte har några idrottsbarn så man måste hinna med sånt också! ;-) Låter så jobbigt när alla berättar om träningar och matcher här och där. Hur hinner folk med allt? Jag hinner knappt med det vanliga!
Har haft, och har fruktansvärt ont i ryggen den här veckan. Inte kul. =( Men jag har åtminstone inte behövt stanna hemma från jobbet...
Idag när jag var och handlade köpte jag en bok på rean. LCHF på mitt sätt. Verkar vara många bra, goda recept! Nu ska jag natta småtroll! (som inte är så små längre!)

1 kommentar:

Patric sa...

Det är bra om barnen rör sig så mkt som möjligt, annars är risken att dom blir överviktiga i tidig ålder och får lida av det resten av livet. Kan man förhindra det med lite skjutsande hit & dit då är det värt varenda resa. Thea ska då iaf få prova på det hon vill.

/P