Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 4 februari 2012

Bästa brorsan

Alla jag känner är värda att må bra, men det finns nog ingen människa på jorden jag önskar välmående så mycket som min brorsa Magnus eftersom han har haft det tufft på många vis. Idag har vi haft lång-prat i telefonen, han och jag. Lång-prat... det händer INTE ofta kan jag lova. Han har alltid tusen järn i elden och har sällan lugn och tid att prata. Vi hade ett intressant och positivt samtal, och jag kände mig så glad efter det! Det lät som att han mår bättre än på väldigt länge, och det blir jag SÅ glad över!!!!

När vi hade pratat klart åkte jag ner på stan där jag mötte Lottis och Helen på nyöppnade Hilmas. Det var ett mysigt och trevligt ställe med gott fika! I kväll är jag bjuden på middag hos Lottis med surr och melodifestival.

Idag känner jag mig ovanligt positiv! Tur jag har släkt och vänner som alltid finns där när man som mest behöver dom!

2 kommentarer:

Helen sa...

Det är bra Catarina! Det är vårt ansvar att se till att Lottis blir lite kulturell och hänger med i Melodifestivalen. Vad ska hon annars prata om på fikarasterna på jobbet???!

Catarina sa...

Precis, hon måste ha något samtalsmämne att dela med "soffan"...;-)