Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 26 november 2010

Vinterland

Adventssakerna ropar att de vill upp nu! Hade tänkt göra det idag, men jag tror att det får bli i morgon i stället, vill ju städa samtidigt och jag har för tillfället dammsugaren utlånad, hoppas på att få den åter i kväll o då passar städningen bra i morgon. Ska i stället ta bussen i detta busväder och åka ner på stan och kolla lite på julklappar hade jag tänkt. Vad jag nu ska hitta på? Det snöar och snöar och snöar, det verkar aldrig sluta.

I morgon kväll ska jag ut på galej. Ska på Nordman på parken med Lottis och ev några fler. Ska bli hur kul som helst, var inte i går jag var ut direkt. Min kusin Håkan som jag inte har träffat sen jag var kanske 6-7 år spelar åt Nordman, så bara det ska ju bli lite kul faktiskt. =) Känner på mig att det blir grymt kul. Hoppas jag har rätt.

Känner mig för den delen sprudlande glad idag, inte så där halvnere som jag var tidigare i veckan. Jessica var här igår och det var kul att träffas och surra en stund.
Nej, nu ska jag pylsa på mig alla vinterkläder och gå ut till bussen snart... Några timmar på stan helt själv kan vara skönt så här i julklappstider!

Inga kommentarer: