Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 2 november 2010

Tur i otur

Hade på känn att det skulle regna på eftermiddagen när jag skulle till tandläkaren med Edvin. Mycket riktigt, när vi gick till bussen strax efter halv sex så ÖSTE regnet ner, självklart. Han hade tid 18.10 och sista bussen skulle gå hem 18.35. Jag tänkte att vi kommer aldrig att hinna, så vi var inställd på att gå hem i ösregnet. Edvin var superduktig hos tandläkaren, han tog till och med bedövning utan gråt. Thea satt själv i väntrummet och ritade medan jag var med Edvin inne hos tandläkaren. När vi kom ut i väntrummet sa en farbror till mig: "Herregud vad flickan din är duktig att rita!" -Ja jag vet, hon är superduktig sa jag och tog raskt på mig jackan eftersom vi hade lite bråttom. Då kikade farbrorn fram bakom hörnet och sa: "Förresten vilken otrolig jänta som har suttit här alldeles stilla och ritat!". Ja, jag kunde bara le, vilka barn jag har! Den ena så duktig hos tandis och den andra i väntrummet! =)
Tandläkaren var snabb och Edvin var klar strax innan halv, så vi halvsprang till bussen och hann ganska precis med ca 2 minuters marginal. Regnet öste fortfarande ner....Men vi hann!!! Snacka om att vi var nöjda och glada!
Nu är vi hemma i värmen, torra och nöjda med att vi hann med bussen!

Inga kommentarer: