Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 27 november 2010

Låtsasväxt från Inreda & sånt

Idag har jag köpt en låtsasväxt! Jag tyckte den såg så verklig ut att den gärna får sitta i krukan på väggen. Tycker själv att den var riktigt fin! Den borde jag inte lyckas döda heller...;-)

Jag skulle ju åka buss på stan förut idag. När jag stod på busshållsplatsen kom dock Ann förbi, så hon plockade upp mig så jag fick skjuts ner i stället. Gick på Lindex för att byta "skjortan", men som jag misstänkte så fanns det ej någon mer i samma storlek, och om jag skulle laga den själv skulle jag måsta ha en symaskin sa hon som stod i kassan. Det verkade för omständigt för mig, så jag valde ett annat plagg i stället, som först inte kändes lika bra, men nu när jag har det på mig så känns det rätt ok ändå.

Sen gick jag och fikade med Ann o Alex. På väg hem skulle Ann in på Härnöhallen så då passade även jag på att handla när jag fick skjuts. Perfekt! Kändes som jag fick mycket gjort idag bara för det.

Klockan sex kommer Lottis och hämtar mig. Jag är fixad och klar för en rolig kväll!

Inga kommentarer: