Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 11 november 2010

Is, is och is....

Om det igår var snö så var det idag isgata. Inte kul alls. Tog säkert dubbelt så lång tid att gå till högskolan än vad det skulle gjort i vanliga fall. Nästan i alla fall. Det är ju det jag säger, vinter är elände!

Idag var det näst sista gången på kursen, det är ju helt otroligt vad fort tiden går, en gång kvar i december sen är kursen klar! Hade en heldag idag men den gick fort, det är riktigt kul att göra nåt annat ibland. I morgon har vi en självstudiedag. Jag, AC och Malin har bestämt träff på bibblan halv nio.
På eftermiddagen kommer Madde. Då blir det vin, Idol och prat. (okej då kanske lite godis också)

I eftermiddag har jag varit hos Patric o Thea på middag. Det var mumsigt. Sen när Thea lagt sig såg vi nyaste Beck-filmen. Den var bra som alltid, men lite läskig. Nu är jag hemma igen och börjar bli lite småtrött, kanske dags att gå o sova snart? Först ska jag leta rätt på ett Lypsyl. Varför blir man så torr om läpparna så fort det blir vinter?? Känns som de ska gå sönder när jag pratar.
Natti.

Inga kommentarer: