Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 7 mars 2014

Sommarlängtan

Idag har jag en sån där dag då jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren! Och det bästa av allt är att vi faktiskt är en bit in i mars, med andra ord så är det faktiskt bara några månader kvar! Det känns så skönt! Kan titta på bilder sen i somras och minnas alla härliga dagar, hoppas att vi får en till sån fin sommar! Vi är inte bortskämda med sol nu så då kan vi få extra mycket av den i sommar tycker jag! =) Åh vad jag längtar!
Idag är det i alla fall fredag och det är nog så bra! Hade min tidiga fredag och det känns skönt, helgen känns längre då.. I helgen har vi dessutom inget inplanerat. Ibland är det skönt med såna helger. Bara vara, njuta av ledigheten och att göra det som faller en in. Om det så bara är att sitta i soffan och glo. Veckan har känts evighetslång så man kan hoppas att helgen också kan gå långsamt! I kväll blir det Let´s dance med Thea-gumman i alla fall. Egentligen är jag lite less på det programmet (ganska mycket egentligen), men ändå, det hör till att "fredagsmysa" framför tv.n.
Känner mig så där djup med många tankar idag. Längtar efter alla. Längtar efter mamma, längtar efter brorsan, längtar efter systrarna, längtar efter gamla kompisar jag inte träffat på länge, längtar efter alla! Ibland känns det surt att bo så långt ifrån alla.
Nu kom en hungrig Thea in från en kompis, då det är dags att fixa nåt att äta. Ha en skön helg!
Så här trivs jag som allra bäst......sommar, sommar, sommar, åh vad jag längtar!

2 kommentarer:

Christina sa...

Underbar bild!!! Smitingen?

Cattis sa...

Ja det är nog Smitingen!