Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 2 mars 2014

Jobb-skor med bra kvalitét!

Mina jobb-skor har jag haft sen år 2000, fatta vilken kvalitét! Köpte dom när vi bodde i Göteborg! Det är ett par helt vanliga typiska jobbtofflor från Jobi. I alla dessa 14 år har jag haft dem, dag efter dag på jobbet. Har hunnit jobba på många olika ställen under de åren, men skorna har hängt med! Nu börjar den ena gå sönder i sulan längst fram under tån, och den har spruckit lite i hälen, så nu är det dags för ett par nya. Självklart blir det ett par Jobi igen, kanske har jag dom tills jag är över 50 år om de håller lika länge som dessa har gjort!!! =) Har alldeles nyss gjort en beställning. Samma modell som de jag har, fast de nya är svarta med prickar på, de gamla är blå. Fina va?

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Snygga! Bra hållbarhet alltså! =) Jag behöver också köpa nya arbetsskor, men jag måste ha så de sitter fast bakom hälen också...ska kika in på Jobi och se om det finns nåt intressant. =)

Cattis sa...

Ja du får ta dig en titt, såg såna också...