Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 21 mars 2014

En välbehövlig helg har startat

Äntligen fredag! Härligt härligt! Har haft en riktig slappar/myskväll här hemma. Jonta har varit på sitt bästa sånghumör och sjungit o spelat låt efter låt för mig i vardagsrummet, jag kan aldrig höra tillräckligt, tycker det är så kul att få lyssna. Dagens bästa kommentar från honom löd:"-Jag tror det kommer bli grymt kul att gå estet!" Härlig inställning! Medan han sjöng för full hals somnade lillasyster på soffan där hon fortfarande sussar, hon sover nog hela natten där nu. I morgon ska jag äntligen till frissan, det blir belöningen efter denna vecka som inneburit en massa jobbiga saker, samtal och möten hit och dit, missförstånd och tråkigheter av olika art. Jag känner mig verkligen trött och utpumpad. Nu hoppas jag på att bara få njuta av helgen med mina fina ungar!

2 kommentarer:

Helen sa...

Vilken lyx med en egen musiker!! Hoppas att man lyckas höra något med honom framöver. Man hör ju på inspelningarna att han utvecklats.

Cattis sa...

Ja verkligen lyxigt! Vi får väl anlita honom som "bakgrundsmusik" på nån tjejmiddag framöver...;-) haha...