Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 13 mars 2014

Sol sol underbara sol

När solen redan runt 7-snåret på morgonen skiner in genom köksfönstret så känner man att hela livet håller på lättar igen! Det är så underbart härligt skönt att vi har vårväder trots att det inte ens är mitten av mars. Riktigt varmt har det varit idag, så varmt att fleecetröjan åkte av ute på jobbet, det räckte alltså med EN jacka, en tunnare variant dessutom!
Det är redan torsdag, den här veckan har till skillnad motför förra gått i rasande fart. Har inte gjort så mycket speciellt direkt, en långpromenad med Ann igår förresten, det är ovanligt nu för tiden, vore ju bra om vi kunde komma igång med det igen.
Klockan är 22.06 och jag känner mig inte ens trött, tänk vad lite sol kan göra! Dessvärre har jag hört att vintern ska komma tillbaka, och det är väl ganska väntat. Men de här två dagarna med sol som varit kan jag nog leva länge på!
Bildbevis på att solen visat sig. Här redan kl 7 på morgonen. Äntligen!

Inga kommentarer: