Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 29 maj 2013

Ryggelände

Är hemma från jobbet idag. Har haft ont i ryggen till och från några dagar, och igår kväll blev det värre och värre. Har jag tur går det över på någon dag om jag tar det lite lugnt nu. Hoppas det inte är nåt "lång-skov". Sista 2-3 åren har jag varit oförskämt bra i ryggen om jag jämför med förr då jag hade ont i ryggen nästan jämt. Har nästan hunnit glömt att jag faktiskt har en "ryggsjukdom" som kommer i skov, det fick jag konstaterat 2007. Skönt att det inte kommer så ofta nu för tiden! 
Det gick bra för Edvin hos urologen igår. Det var en jätteduktig manlig urolog och en lika bra kvinnlig sköterska som verkligen tog oss på allvar! Det finns några stygn kvar och har inte läkt färdigt än (trots att de sa det på jouren för nån vecka sen), så det är det som skaver o gör ont, dock inte någon infektion. Han fick bra instruktioner hur det ska skötas nu, så de trodde att det kommer bli bra på några dagar. Det hoppas jag verkligen...När vi kom med bussen lyckades jag få ett fint kort på Edvin medan vi inväntade Thea nedanför skolan. (Han vill aldrig vara med på foto och grimaserar alltid!)

2 kommentarer:

Lottis sa...

Hoppas ryggen blivit bättre!

Catarina sa...

Tack, det går lite upp och ner...men det blir nog bra snart.