Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 24 maj 2013

Vänder negativt till positivt...

Är fortfarande skitsur för att jag inte kom iväg till Sveg. Ringde till och med runt och kollade biluthyrningsfirmor i morse, men det blev för dyrt...:-(
Dock kom Malin på jobbet på den briljanta iden mitt i lunchen att vi kan gå på Hamnkrogen i kväll, som har "utepremiär" på bryggan. Så då blev vi några på jobbet som hakade på och det känns genast roligare! Det är högsommarvärme ute dessutom (och jag vet ju att det hade regnat om jag åkt till syrran) ;-) Tro vad man ska ha på sig? Värst med skor den här årstiden. Har inga sköna. Lottis och jag har ju pratat om ev utgång i morgon kväll också nu när jag blev hemma, så det kanske rent av blir två dagars? Ojoj... Nåja... Det blir något positivt av det här också, även om jag mest av allt önskar att jag just nu satt i bilen på väg till finaste lillasyster! Kom på att jag glömde visa Lottis goda, fina efterrättsbuffe som vi blev bjudna på igår kväll! Gott var det! Visst blir man sugen?

Inga kommentarer: