Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 10 maj 2013

Favoritbyxor i mindre storlek....=)

Någon som minns mitt inlägg för en tid sen om mina favoritbyxor från Halens? Med dragkedja bak... Ja, med risk för att låta som en skrytig mallgroda...men nu har jag köpt dom i ytterligare en mindre storlek!!!! Det första paret jag köpte var i storlek 46 och då var de tajta från början. Efter några kilos viktminskning köpte jag ett par i storlek 44 (eftersom det verkligen är mina favvo-byxor). Sista tiden har även de känts för stora, så jag bestämde mig för att chansa och beställa ett par i storlek 42. Tänkte att om jag inte får på mig dom så får jag nåt att sträva efter. Idag kom dom...och jag kan ha dom!!!! Jag höll på flina runt här i min ensamhet och känner mig såååå nöjd. Tror inte att man kan förstå känslan om man inte har varit med om den! Ja, jag tycker själv att jag är skitduktig, och jag skäms inte för att säga det heller! Även fast "du ska inte tro att du är någon" fightas med mig i huvudet. Men ibland måste man väl få tycka att man är bra!?!
Jobbade kortdag idag och sen gick jag bort till Ann på en kopp kaffe. Vi kom på att vi skulle åka ner på KappAhl, så det gjorde vi. Sen var vi in på Intersport. De hade fina tygskor 2 st för 199 kr, så Ann och jag delade/köpte var sitt par. Det blev ett par röda för mig, fina! I bilen på vägen hem bestämde vi oss för att bara gå in och byta om och gå på promenad, så nu har vi ganska nyss kommit hem efter vår nu mera vanliga tur på 9,5 km. Har även hunnit med att äta middag. Typisk singelmiddag= Plocksallad och mineralvatten...=)
Nu blir det skutt in i duschen och sen till Ann igen för att titta på Let´s dance. Härlig fredag!



2 kommentarer:

Christina sa...

Ja du är verkligen superduktig!!! Inte illa att gå ner flera storlekar på brallorna. Grattis,jag vet hur du kämpar!!!

Catarina sa...

Tack kära mor! :-)