Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 1 december 2009

Lussebullar och tindrande ögon

Så var det momentet också avklarat! Theas ögon glittrar när vi pratar jul, paket, bakning och tomtar... Äntligen har vi bakat, som hon har längtat!
I kväll ska vi titta på julkalendern, det blir spännande!
Som ni ser har jag ändrat lite färger här på bloggen. Blev inspirerad när jag läste min gamla klasskamrat Lindas blogg, den var så röd och julfin! Min blev inte lika röd för det kunde jag inte få till, men lite röda inslag blev det dock, så den ser ju riktigt julig ut ändå! Jag försöker göra allt för att julkänslorna ska infinna sig, men det ser mörkt ut.
I natt ser det ut som det har kommit några snöflingor, dock inte många. Det lär vara jättehalt ute eftersom det spöregnade hela dagen igår och det är minusgrader idag. Solen ser faktiskt ut att kika fram idag. Underbart.
Idag ska jag städa lite och packa tills i morgon när vi åker till Umeå. Kanske jag kan hitta de sista klapparna där, så kul att åka till en stad där jag aldrig har varit!
Nu ska jag kliva in i duschen och sen ta itu med dammråttorna!

1 kommentar:

Linda sa...

Härligt att man inspirerar andra :-)
Tycker du lyckades bra, rött är ju julens färg. Jag ändrar min blogg genom att ändra HTML-koderna lite här och där. Långt ifrån en hejare på det, men man lär sig!

Har heller inte riktigt fått julstämning, känns grått och trist bara!