Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 18 december 2009

I väntan på nåt gott...

Är hungrig, har beställt pizza från Minikrogen som vi nu väntar på... Slutade tidigt idag, sååå skönt och nu är det ju helg igen, underbart. Sen jobbar jag bara måndag o tisdag och sen är jag leeeedig i mååånga dagar....=)Längtar!
Kändes kul idag att flera av personalen på Gånsvik kom o hälsade mig välkommen dit, ryktet har alltså spridit sig. Det känns jättebra verkligen!
Ute är det svinigt kallt, minus 25 grader nu.... burr. Monika o Erik åkte visst i rättan tid, som åkte till Australien igår och ska vara borta en hel månad! Där är det nog aningen varmare än 25 minus i alla fall...
Jonta ska sova hos en kompis i natt, så han äter middag där. Edvin kom nyss hem och frågade om han fick äta hos Jesper för hans pappa hade frågat om han ville det. Och Edvin valde att äta där i stället för att beställa pizza med oss. Så det blev två pizzor billigare.... Det värsta är att jag måste åka på affären sen, det känner jag inte för i denna kyla, skulle helst bara vilja ligga på soffan. Min förkylning verkar aldrig bli bättre, som vanligt när jag blir förkyld så sitter det i flera veckor. Ont i halsen o hes, måste ha halstabletter.
Tro vad man ska titta på i kväll nu när Idol är slut??
Trevlig helg!

Inga kommentarer: