Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 15 december 2009

Nån som har lust att grilla??

Hm, det kanske eventuellt börjar bli dags att ställa in grillen för i år?? Eller vad tycker ni? Kanske har jag levt på hoppet om en sommar 2009 lite väl länge...?? Idag när jag tittar ut på gården på baksidan ser det i alla fall ut så här.... Men grillen får mig i alla fall att drömma mig bort mot sommaren, värmen, och en god grillbiff! Nu ska vi vara positiva!
Är hemma med lill-pricken för sista dagen. I morgon är det dags att återgå till verkligheten. Kopporna har torkat så det är bara skorpor kvar.
Igår bakade vi Drömmar, måste göra nåt som hon tycker är kul, annars bli dagarna långa. Det värsta är att alla är galna i Drömmar så vi skulle kunna göra slut på burken med en gång. Mums.
Ska kolla på jobbet om jag kan få ledigt dagen före julafton också, har ju redan tagit ledigt i mellandagarna, men kom på att det vore trevligt om vi kan åka till mamma o Jerry redan dagen innan så det inte bli så stressigt. Hoppas det går att ordna, men det tror jag att det gör. Längtar tills vi ska dit nu, det var så länge sen. Har inte varit ner sen i somras. Fattar inte varför det blir så. Det är ju inte världslångt, och jag VILL ju åka hem, men det blir liksom inte av så ofta, dagarna springer ifrån en.
Nä, undrar vad man ska hitta på? Hade tänkt gå ut o skotta, men kom på att jag har vinterskorna på jobbet... Inte så kul att gå ut o skotta i lågskor nu... usch vad jag hatar vinter, verkligen HATAR. "Det blir ju så vitt, ljust o fint" säger alla..... ja jag kan hålla med till viss del. Det blir ju ljust, och det är ju positivt eftersom detta mörker gör en deprimerad. Men jag tycker att det räcker med ett fint litet puder på marken, det behöver inte komma massor så fort det ska komma. Nä fy sjutton, önskar att vi inte hade nån vinter alls. Detta är naturligtvis ur ego-synpunkt, självklart tycker jag att det är kul för barnen som har längtat så mycket.... Men JAG hatar mörker, kyla, vinter, snö och elände. Nej, jag längtar tills man får ta fram grillen igen!!! (Kanske den får stå framme hela vintern ändå? ) =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fast en heldag i pulkabacken med barnen och matlagning på en muurikka på eftermiddagen är inte fel. Muurikkan i mitten med i snön grävda soffor med renfällar på. Elden och doften av god mat, varmt kaffe i centrum och glada nöjda barn runtom, man kan ha det sämre. /Micke