Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 31 december 2009

Årets sista dag

Ja då var den här, sista dagen på år 2009. Tänk vad fort ett år går... Försöker blicka tillbaka och minnas vad som hänt detta år, men det känns som att det inte har hänt så vansinnigt mycket. Minns att det var riktig vinter i början på året, barnen hade väldigt roligt i de enorma snöhögarna..... Våren kom snabbare än man hade tänkt sig efter all den snön... I april kom förslaget om Sländans nedläggning som tog all min kraft under flera månader. I juni kom det tråkiga beslutet och i juli var det extra skönt att gå på ledighet. Semestern var jättetrevlig och händelserik trots det tråkiga sommarvädret. Vi hade främmande från alla möjliga, Monika m fam, Madde var här flera dagar och mamma kom också.... Och barnen fick flera härliga dagar i stugan med mamma o Jerry. Jag var på seans och fick bekräftelse på att det jag tror på faktiskt finns, en underbar känsla. Jag var till pappa på hans 60-årsdag, vi for på en dagstur till Furuvik, och åkte samma dag till stugan med mamma o jerry. Ja sommaren var riktigt rolig och minnesvärd. Sen kom hösten och jag började på ny arbetsplats som inte riktigt levde upp till mina förväntningar, jag blev lite deppig och jag tror att det var en kombination mellan att Sländan lades ner och att jag inte riktigt trivdes på mitt nya ställe. Det var några jobbiga månader, men i slutet på hösten började jag acceptera läget och det kändes lite bättre ändå. Vi for till Sveg och hälsade på Madde o Mathias och de kom också hit, jag o Madde var på Ladies night i Timrå och det var kul! Sländan-gänget har behållt kontakten och vi har träffats vid ett flertal tillfällen, sist en after work på Amenta, mycket trevligt. Alla nära och kära har fått vara friska, även om min kära morfar har tacklat av en del, han är ju trots allt 88 år nu. Brorsan fick ny medicin nu i slutet av året och den verkar fungera, och det är jag jätteglad över, det är han värd min kära bror. Och sist men inte minst så här i slutet av året fick jag veta att jag fått förflyttning till Gånsviks förskola där jag börjar jobba den första februari, vilket känns jättebra! Jag är SÅ glad över det! Julen blev lugn och harmonisk hemma hos mamma o Jerry med god mat och trevligt sällskap. Och idag, den allra sista dagen kommer Madde o Mathias hit och firar nyår med oss. Det känns som att året slutar bra på alla sätt och att 2010 kommer att bli ett riktigt bra år! Jag hoppas jag har rätt! Nya utmaningar, nya möjligheter! Gott Nytt År önskar jag alla mina vänner, alla mina nära och kära och alla andra jag känner! Vi ses nästa år!

1 kommentar:

Anonym sa...

Inget händelserikt år?? Hade du lite otur när du tänkte nu;) Hände ju massor av positiva saker!! Negativa också, men du har ju en grundinställning som gör att du kan i slutänden vända det till en möjlighet :) Gillar verkligen hur du tänker!!!! Och någon bekräftelse behövde du väl inte egentligen, klart det finns mer än det mänskliga ögat kan se. Tack för din energi!!!!! /Micke