Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 14 mars 2010

Tulpanfrossa och trevlig lördag!

Kl fem igår eftermiddag kom fam Kjellberg hit på besök. Fick så fina blommor i vårens tecken! Vi åt ungsstekt fläskytterfilé med fyllda bakpotatisar och pepparsås. Sen åt vi efterrätt, exotisk fruktsallad med varm vit chokladsås. Gott! Barnen fann varandra direkt även denna gång och skrattade och hade roligt. Det hade även vi vuxna! Mattias och Patric tittade på hockeymatchen och den slutade som de ville, så det var glada gubbar! =) Vi såg på melodifestivalen uppe, för P var och köpte nån mottagare av nåt slag så man kan kolla på tv uppe, så bra! Godis, vin och chips, en riktig frossarkväll... Strax efter elva var alla barnen så trötta, så då gick de hem. Jag är så glad över att vi börjat umgås, det känns jätteroligt verkligen! Idag ska jag o Edvin följa med Anja o Tuva till Birsta. Gå på drakborgen....spännande och roligt!
Solen skiner ute, jag blir glad bara av att se den. Den har varit saknad en längre tid.....
I morgon kväll har jag tjejmiddag här. Då kommer Lottis, Helen och Britta. På onsdag kväll har vi fikaträff på Wayne´s med Sländangänget. Och på fredag åker vi till Sveg till syster Madde o Mathias. Känns som att veckan kommer att gå fort när man har flera roliga saker att se fram emot! Känner mig glad och nöjd med livet just nu, vilken härlig känsla!
Nu ska jag göra mig klar för en tur till Birsta. Ha en skön söndag!

Inga kommentarer: